VBCI is een matchmaker voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. We zijn van veel markten thuis en bemiddelen op de volgende terreinen: financieel, management, administratief, sociaal-maatschappelijk, IT, marketing/communicatie en juridisch. Dit zowel in het bedrijfsleven als bij de (semi) overheid. 

Ondanks onze kleine interne organisatie zijn we groot in bereik en ruim in denkvermogen. We hebben flexibiliteit, snelheid en maatwerk hoog in het vaandel staan, waardoor de lijnen kort blijven, dat vinden we namelijk wel zo efficiënt en prettig!

We ontzorgen de opdrachtgever en kandidaat van acquisitie, selectieprocedures, onderhandelingen en evaluatie. Hierna houdt ons werk niet op; tijdens de opdracht bieden we indien gewenst begeleiding aan door onze communicatieve vaardigheden in te zetten, zo kunnen we snel inspringen op (wisselende) wensen en behoeftes.

Toe aan een vervolgstap in je carrière, even een andere opdracht of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app Paul of Eline gerust!
P.s. Via de knop rechtsboven kun je je ook vrijblijvend aanmelden, we nemen dan contact met je op en attenderen je met plezier op een passende opdracht.

Wie zijn Paul en Eline eigenlijk?

 

Paul is de Directeur en Consultant van VBCI en valt te omschrijven als: resultaatgericht, nuchter en transparant.
'Een doel is een droom met een deadline', aldus Paul.
 

Eline is de Recruitment Consultant van VBCI en valt te omschrijven als: een sterke persoonlijkheid met flair, een proactieve instelling, meedenkend en vooral no-nonsense.

"Plezier in het werk maakt perfectie in het werk".

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates bij VBCI. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door hier je emailadres achter te laten.

Laatste nieuws

Van Boheemen Consultancy BV © .

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring