VBCI is een matchmaker voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. We zijn van veel markten thuis en bemiddelen op de volgende terreinen: financieel, management, administratief, sociaal-maatschappelijk, IT, marketing/communicatie en juridisch. Dit zowel in het bedrijfsleven als bij de (semi) overheid. 

Ondanks onze kleine interne organisatie zijn we groot in bereik en ruim in denkvermogen. We hebben flexibilieit, snelheid en maatwerk hoog in het vaandel, waardoor de lijnen kort blijven, dat vinden we namelijk wel zo efficient en prettig!

We ontzorgen de opdrachtgever en kandidaat van acquisitie, selectieprocedures, onderhandelingen en evaluatie. Hierna houdt ons werk niet op; tijdens de opdracht bieden we indien gewenst begeielding aan door onze communicatieve vaardigheden in te zetten, zo kunnen we snel inspringen op (wisselende) wensen en behoeftes

Toe aan een vervolgstap in je carrière, even een andere opdracht of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app Paul of Johan gerust!
P.s. Via de knop rechtsboven kun je je ook vrijblijvend aanmelden, we nemen dan contact met je op en attenderen je met plezier op een passende opdracht.

Wie zijn Paul en Johan eigenlijk?

 

Paul is de Directeur en Consultant van VBCI en valt te omschrijven als: resultaatgericht, nuchter en transparant.
'Een doel is een droom met een deadline', aldus Paul.
 

Johan is de Consultant van VBCI en valt te omschrijven als: energiek, sociaal en verbindend.
'Als je van je hobby je werkt maakt, hoef je nooit meer een dag te werken', aldus Johan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates bij VBCI. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door hier je emailadres achter te laten.

Laatste nieuws

Van Boheemen Consultancy BV © .

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring