Er zijn genoeg momenten waarop u als werkgever handen tekort komt. Zoals tijdens vakantieperiodes, ziekte, zwangerschapsverlof, (tijdelijke) piekmomenten, bij een vertrekkende medewerker of tijdens het wegwerken van achterstanden.
 
Op dergelijke momenten kan VBCI ‘Uw sleutel tot succes’ zijn! Wij selecteren de juiste professional voor u uit ons netwerk en verzorgen de bemiddeling tussen u en uw professional. Tijdens de looptijd van de opdracht onderhouden wij graag contact met jullie, zodat we verzekerd zijn van een optimale kwalitatieve invulling van de opdracht.
 
Omdat wij beschikken over een groot netwerk en flexibel zijn, kunnen we snel schakelen en ervoor zorgen dat alle plekken vlot ingevuld zijn zodat uw organisatie goed kan blijven functioneren.
Wij werken bewust samen met zelfstandig specialisten, zodat u verzekerd bent van gemotiveerde, deskundige professionals met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Onze focus ligt op functies op de volgende gebieden: financieel, management, administratief, sociaal-maatschappelijk, IT, marketing/communicatie en juridisch.

Doordat wij ons richten op online dienstverlening kunnen wij onze overheadkosten laag houden en u als klant een zeer scherp tarief bieden!
 
Naast het invullen van opdrachten op interimbasis verzorgt VBCI ook invulling van vaste vacatures. VBCI kan u helpen bij het herstructureren van een afdeling en het bieden van advies, waarbij VBCI het belang van uw organisatie en uw personeel de hoogste prioriteit geeft. Zo kunnen we samen streven naar een optimaal resultaat. Niet enkel consultancy, maar vooral ook RESULTancy!
 
Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend gesprek? Schroom niet om contact op te nemen. 

Onze opdrachtgevers

Een greep uit onze klantenkring.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates bij VBCI. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief door hier je emailadres achter te laten.

Laatste nieuws

Van Boheemen Consultancy BV © .

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring