Wij staan klaar voor het bedrijfsleven en de (semi)overheid!

Dankzij onze gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat om de Profit en Non-profit sectoren te bedienen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een zelfstandig professional en wil je meer bereiken? Meld je aan bij ons. 

Via VBCI aan de slag?

Maak direct een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Professionals

Ben je een deskundig professional vanaf MBO+ niveau en op zoek naar een uitdagende (interim)opdracht? Dan kan VBCI ook ‘Jouw sleutel tot succes!’ zijn! VBCI ontzorgt jou! Wij nemen de acquisitie voor jou uit handen en verzorgen de bemiddeling tussen jou en je opdrachtgever. Tijdens de looptijd van de opdracht onderhouden wij graag contact met jou en jouw opdrachtgever, zodat we je waar nodig kunnen begeleiden en verzekerd zijn van een optimale kwalitatieve invulling van de opdracht.
 

Onze focus ligt op Financiële, Management en Administratieve functies. Maar ook voor interim opdrachten op Sociaal-Maatschappelijk gebied, ICT & Telecom, Marketing & Communicatie en Juridische functies kun je bij ons terecht. 
 
Wil je weten voor welke opdrachten wij momenteel op zoek zijn naar professionals? Bekijk dan ons actuele aanbod en stuur ons je CV


VBCI werkt met deze contractvormen: Loondienst, ZZP, Detachering, Deta-Vast. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die VBCI je kan bieden? Neem gerust contact met ons op!