Wij staan klaar voor het bedrijfsleven en de (semi)overheid!

Dankzij onze gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat om de Profit en Non-profit sectoren te bedienen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een zelfstandig professional en wil je meer bereiken? Meld je aan bij ons. 

Via VBCI aan de slag?

Maak direct een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

VBCI verzorgt de bemiddeling tussen opdrachtgevers en professionals voor interim opdrachten. Onze focus ligt op Financiële, Management en Administratieve functies. Maar ook voor interim opdrachten op Sociaal-Maatschappelijk gebied, ICT & Telecom, Marketing & Communicatie en Juridische functies kunt u bij ons terecht. 
 
We zijn een kleine, klantgerichte organisatie met een groot netwerk. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kunnen we snel schakelen. Korte lijnen, dat werkt wel zo prettig! 
Door de jarenlange consultancy-ervaring binnen VBCI bedienen wij zowel (semi) overheid als het bedrijfsleven.  
 
Wij ontzorgen zowel de opdrachtgever als de professional van acquisitie, selectieprocedure tot evaluatie. Tijdens de opdracht bieden we de begeleiding die nodig is en zullen we met de opdrachtgever en professional in contact blijven, zodat we snel in kunnen springen op (veranderende) wensen en vragen.
 
Onze professionals zijn grotendeels freelancers/ZZP-ers. Door onze samenwerking met deze zelfstandig specialisten vanaf MBO+ niveau bent u gegarandeerd van de inzet van mensen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel gecombineerd met veel kennis.
 
Wij bieden de mogelijkheid om professionals op flexibele basis in te huren. Bevalt uw professional goed? Dan is het wellicht mogelijk om het contract om te zetten naar een vast dienstverband. Informeer naar de mogelijkheden bij uw accountmanager.
 
VBCI hanteert scherpe tarieven, waardoor het voor alle partijen zeer interessant is om de samenwerking aan te gaan.
 
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.