Wij staan klaar voor het bedrijfsleven en de (semi)overheid!

Dankzij onze gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat om de Profit en Non-profit sectoren te bedienen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een zelfstandig professional en wil je meer bereiken? Meld je aan bij ons. 

Via VBCI aan de slag?

Maak direct een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Opdrachtgevers

Nieuwsgierig wat VBCI voor u kan betekenen?
Bekijk onderstaande animatie

Direct een afspraak makenEr zijn genoeg momenten waarop u als werkgever handen tekort komt. Denkt u maar aan de vakantieperiode, ziekte, zwangerschapsverlof, (tijdelijke) piekmomenten, vervanging van een vertrekkende medewerker of het wegwerken van achterstanden.
Maar ook voor het opzetten of herstructureren van een nieuwe afdeling, het uitvoeren van een project, het ontwikkelen van (management)rapportages en nieuw op te zetten functies kan extra capaciteit nodig zijn.
 
Op dit soort momenten kan VBCI ‘Uw sleutel tot succes!’  zijn! Wij ontzorgen u! Wij selecteren de juiste professional(s) voor u uit ons netwerk en verzorgen de bemiddeling tussen u en uw professional. Tijdens de looptijd van de opdracht onderhouden wij graag contact met u en uw professional, zodat we verzekerd zijn van een optimale kwalitatieve invulling van uw opdracht.
 
Omdat wij beschikken over een groot netwerk en flexibel zijn, kunnen we snel schakelen en ervoor zorgen dat alle plekken vlot ingevuld zijn zodat uw organisatie goed kan blijven functioneren.

Onze professionals zijn stuk stuk voor stuk gemotiveerd en enthousiast maar bovenal zeer kundig. Hierdoor bent u gegarandeerd van de inzet van mensen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel gecombineerd met veel kennis.
 
Wij zijn van alle markten thuis en ondersteunen graag bij functies op het gebied van o.a.: Financiën, Marketing & Communicatie, IT, P&O, HR en binnen de Sociaal Maatschappelijke sector.

Doordat wij ons richten op online dienstverlening kunnen wij onze overheadkosten zeer laag houden en u als klant een zeer scherp tarief bieden!
 
Naast het invullen van opdrachten op interimbasis verzorgt VBCI ook invulling van vaste vacatures. VBCI kan u helpen bij het herstructureren van een afdeling en het bieden van advies, waarbij VBCI het belang van uw organisatie en uw personeel de hoogste prioriteit geeft. Zo kunnen we samen met maximale resultaat behalen. Wij doen dus niet alleen aan consultancy, maar vooral ook RESULTancy!
 
Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvend gesprek? Dan staan wij uiteraard tot uw beschikking.